Doe vrijblijvend onze gratis Scancircle computer diagnosecan

voor Windows XP – Windows Vista – Windows 7 – Windows 8 – Windows 8.1 – Windows 10 (dus niet voor iMac/iPad/iPhone/Androïd)Met de gratis computerdiagnosescan van ScanCircle kunt u snel, eenvoudig en zonder risico problemen in uw computerconfiguratie laten detecteren. De scan controleert uw computer binnen 10-15 seconden op veelvoorkomende problemen. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden en er wordt niets op uw computer gewijzigd. Een scan uitvoeren is een kwestie van seconden en uiterst eenvoudig. De resultaten worden overzichtelijk en op prioriteit toegelicht. De scan werkt op dit moment enkel op Windows machines. De computer wordt op ruim 700 aspecten gecontroleerd. Zo worden computereigenschappen, besturingssysteem, hardware, stuurprogramma’s, software en processen gecontroleerd en worden op maat gemaakte adviezen over de beveiliging, capaciteit, updates, malware, enz. gegeven.

Veilig Internetbankieren rapport
Dit rapport gebruikt de scanresultaten om aan te geven in hoeverre de beveiligingsstatus van de computer voldoet aan de veiligheidsregels die begin dit jaar zijn opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken (zie http://www.veiligbankieren.nl).

Als u de computer na de scan aanmeldt(deze optie vindt u rechtsboven in het gegenereerde scanrapport),dan ontvangt u periodiek informatie over de meest recente versies voor uw computer.

Klik hieronder op de direct scannen button om een gratis scan te starten.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish