Nieuwe klant aanbrengen

Breng een nieuwe ESET klant aan en ontvang ESET Mobile Security Premium for Android!

Geen betere reclame dan mond-tot-mond-reclame. Onze eigen klanten zijn de beste ambassadeurs van ons bedrijf. Als u een nieuwe klant naar Wekker Automatisering verwijst, dan stellen wij een leuke beloning in het vooruitzicht. Kent u vrienden of familie die misschien ook wel interesse hebben in de virusscanners van ESET? Als diegene een nieuwe licentie voor ESET NOD32 Antivirus of ESET Internet Security of ESET Smart Security Premium aanschaft ontvangt u van ons een gratis 1-jarige licentie voor ESET Mobile Security Premium (niet geschikt voor iPhone of iPad) voor Android smartphones of tablets t.w.v. € 9,98.

Hoe werkt het?
Vul het formulier hieronder in met uw gegevens én de gegevens van degene die de ESET licentie wilt kopen. Dit kan een partner, familielid, vriend, vriendin, collega, buur of kennis zijn. Wij nemen dan met hem/haar contact op om de aanschaf van ESET NOD32 Antivirus of ESET Internet Security of ESET Smart Security Premium af te ronden. Let op! Vul het formulier alleen in als uw bekende ook daadwerkelijk een licentie voor een van deze 3 producten wenst aan te schaffen en stel hem/haar op de hoogte dat wij binnen enkele werkdagen contact op zullen nemen. Na de aanschaf door uw bekende mailen wij u dan de gratis licentie voor ESET Mobile Security Premium for Android.

Actievoorwaarden:
– Geldt uitsluitend als uw bekende een licentie voor ESET NOD32 Antivirus of ESET Internet Security of ESET Smart Security Premium aanschaft.
– Alle andere producten dan de 3 bovenstaande zijn uitgesloten.
– Geldt uitsluitend als uw bekende een nieuwe (dus geen verlenging) betaalde licentie aanschaft.
– Deze producten zijn verkrijgbaar voor 1, 2 of 3 jaar. De licentie wordt na afloop niet automatisch of stilzwijgend verlengd.
– De licentie voor uw bekende moet via Wekker Automatisering worden aangekocht.
– Uitsluitend bestaande klanten van Wekker Automatisering met een geldige ESET licentie kunnen nieuwe klanten aanbrengen.
– Deze actie geldt niet i.c.m. met andere kortingen of acties.
– Wekker Automatisering draagt zelf zorg voor de facturatie en levering aan uw relatie.

    Mijn gegevens zijn:

    Jullie kunnen contact opnemen voor de levering van ESET met:

    Als de nieuwe klant de ESET licentie aanschaft, ontvangt u automatisch de licentie voor ESET Mobile Security Premium.

    DutchEnglish